DIGITALNI TISK

Prednosti digitalnega tiska

Digitalni tisk je najsodobnejša tehnologija tiska, ki omogoča izdelavo naročil v najkrajšem možnem času, saj pri tem načinu tiska niso potrebne klasične offsetne tiskarske priprave, kot so zahtevne montaže, filmi in tiskarske plošče.

Digitalni tisk se je izpopolnjeval skozi več desetletij, zato je danes najmodernejši in najhitrejši način tiska za manjše in srednje velike naklade. Digitalni tisk poteka neposredno iz datoteke. Zaradi tega odpadejo stroški montaže, izdelave filma ter tiskarske plošče.
Digitalni tisk omogoča, da se natisne zgolj željeno število izvodov in posledično zavržemo minimalno količina papirja, zato je tudi okolju prijazna tehnika tiska.

Digitalni tisk je primeren za izdelavo nizkonakladnih tiskovin, kot so vizitke, prospekti, brošure, navodila, vinske etikete, letaki, manjši posterji. Prav tako nudimo digitalni tisk velikih formatov z visoko kvaliteto in obstojnostjo barv, tako za zunanjo kot notranjo uporabo. Tiskamo transparente, cerade, perforirano folijo za poleplenje avtomobilskih stekel, načrte, rollup bannerje, panoje, jumbo plakate, reklamne in svetlobne table, nalepke za grafično opremo vozil.

TISKAMO HITRO IN KVALITETNO. POKLIČITE NAS!

TISKAMO HITRO IN KVALITETNO. POKLIČITE NAS!